Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçe merkezinde daha önce parke taşı döşenen ancak zamanla tahrip olan yaklaşık 6 bin metre karelik alanın onarılmasına başladık.

Çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Seferi Yılmaz, yolu Ramazan ayından önce bitirmek için çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade ederek "Seçimden sonra ilçe merkez ve mahallerinde sorunları tespit etmiştik. Şu an çalışmaların sürdüğü bu alanın acil olarak düzeltilmesi gerekiyordu. Biz de çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda çalışan arkadaşlarımızla yaklaşık bir haftadan beri başlattığımız çalışma devam ediyor. Bundan sonrada çalışmalarımız aralıksız devam edecek. İlçe merkezinin belirli yerlerinde halkın su ihtiyacını karşılama anlamında bir kaç noktada çeşme yapmış bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte yine ihtiyaçlara göre mahalle  ve farklı merkezlerde ve ekstra su çalışmasını yürüteceğiz” dedi.

Çalışmaları için BDP’li büyük şehir belediyeleri ve il belediyelerine destek için başvurduklarını aktaran Yılmaz, “Alacağımız destek ile Şemdinli'de su problemini çözmek için yeni su kaynakları bulacağız. Mevcut durumda gerek esnafımız ve halkımız ile gerekse de diğer belediyelerle diyaloglarımız sürecek. Bu konuda esnaflarımız ile birlikte bir halk toplantısı yapacağız. Hem esnaf hem haklın katılacağı bir toplantı olacak” dedi.