Şemdinli’de yollardaki buzlar temizlendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde belediye ekipleri yollardaki buzları temizledi.

Kar yağışı sonrasında ara sokakların buz tuttuğu Şemdinli'de kar ve buz temizleme çalışması başlatıldı. Belediye karla mücadele ekipleri, ara sokaklar ve kaldırımlardaki buzları temizledi. İş makineleri ve kazma - küreklerle sökülen buzlar kamyonlarla şehir dışına taşınıyor.

Belediyenin başlatmış olduğu bu çalışmalardan memnun olan esnaflar da ellerine aldıkları küreklerle iş yerlerinin önlerini temizlediler. Esnaf Avni Keskin, belediyenin bu çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, "Belediye elinden geleni yapıyor ve hiç bir şekilde kusur getirmiyor.Kendine düşen hizmeti yapıyor" dedi.

Cumhuriyet caddesinde ki çarşı merkezinde 1 Kepçe,1 greyder ile toplanan buz ve karlar kamyona yüklenerek ilçe dışına götürüldü.

i-1-041.jpg