Şemdinli'de Refüjlere Ters Lale Ekildi

Şemdinli Belediyesi ilçedeki refüjlere ters lale ekti.

Belediye, yeşillendirme çalışmaları kapsamında, 10 değişik türden 5 bin değişik fidan ve süs bitkisini, ilçede belirlenen alanlara ekecek.

Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Seferi Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çarşı merkezindeki refüj ve boş alanları yeşillendireceklerini söyledi.

Yılmaz, "Ters lalenin anavatanı Şemdinli'dir. Biz de 2014 yılı yeşillendirme çalışmaları kapsamında çarşı merkezindeki refüj ve yeşillendirme alanlarına ters lale ekeceğiz. Böylece yeşillendirme çalışmalarına başladık. İlçede çalışmalarımız her alanda devam edecek" diye konuştu