Şemdinli'de Fırtına Ağaçları Devirdi

Şemdinli ilçesi bayram tatilinde meydana gelen fırtınadan dolayı belediyenin önünde bulunan 30-40 yıllık ağaçlar rüzgarın etkisiyle devrildi.

Olay ile ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdür  Mesut Demir ''Şemdinli ilçesi  bayram tatilinde meydana gelen fırtınadan dolayı belediyenin önünde bulunan 30-40 yıllık ağaçlar rüzgarın etkisiyle devrildi.Devrilen ağaçlar belediyemiz fen işlerine bağlı saha amiri Hurşit SÖNMEZ ve ekiplerin yaptığı çalışmalarla ağaçlar parçalayıp yerinden kaldırılmıştır.Kaldırılan ağaçlar belediyemiz garajına taşınarak stok edilmiştir. Meydana gelen fırtına çok şükür can ve mal kaybına neden olmamıştır.'' dedi.

ff.jpgii.jpgii-001.jpg