Şemdinli'de Esnafa Teşekkür Ziyareti

Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, Eş Başkan Nahide Yıldız ve partililer, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, Eş Başkan Nahide Yıldız ve partililer, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Yılmaz, gecikmeli de olsa vatandaşlara teşekkür etmek istediklerini belirterek, ilçeye hizmetin en iyisini yapmak için çaba göstereceklerini söyledi.

Yılmaz, "Zaman zaman kendilerine gittik. Onları iş yerlerinde ve evlerinde rahatsız ettik. Bizi uygun görüp belediye başkanlığına seçtikleri için kendilerini ziyaret etmek istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.