Şemdinli Belediyesi'nden yol yapım çalışmaları

Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ndeki rampalı yolda çalışma başlattı.

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mirhaç Gündoğan, özellikle kış aylarında mahalle sakinlerinin büyük sıkıntı yaşadıkları yolun belediye ekipleri tarafından düzeldiğini belirtti.

Gündoğdu, “Şu an yol genişletmesi ve stabilize çalışması yapılacaktır. Belediyemizin 512. Sokak'taki bu rampayı yapması mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırmış oldu” dedi.

y1.jpgy2.jpg