Şemdinli Belediyesi'nden Kar Seferberliği

Yılın ilk yoğun kar yağışının yaşandığı Şemdinli'de, yağış sonrası belediye ekipleri iş makineleri ile ilçe genelinde kar temizleme çalışması yaptı.

Akşam saatlerinde ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye yükselirken, başlatılan kar temizleme çalışması ile bütün cadde ve sokaklar temizlenmeye başlandı.

İş makineleri ile şehrin bütün işlek cadde ve sokaklarından çalışma yapıldı.

Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilçe merkezinde bulunan karlar kamyonlar ile şehir dışına taşındı.

img_0008.jpg

img_0015.jpg