Mehmet Uzun Sokağı'na Taş Duvar Yapıyoruz

Şemdinli şehir merkezi Karşıyaka Mahallesi Mehmet Uzun Sokağı Ebu Eyübel Ensari Camii önü istind taş duvar çalışmalarına başlandı

Şemdinli şehir merkezi  Karşıyaka Mahallesi Mehmet Uzun Sokağı  Ebu Eyübel Ensari Camii önü istinad taş duvar çalışmalarına başlandı.Konu ile ilgili açıklama yapan Fen işleri Müdürü Mesut Demir ''Ekiplerimiz ve mahalle sakinleri tarafında elbirliğiyle çalışmalara başlandı.Yapılan duvar çalışmalarında bir adet JCB, bir adet kepçe,bir adet kamyonet iş yapmıştır.Yapılan duvar 33 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde, bir metre genişliğinde toplam 99 m3 taş duvar yapılacaktır.Çalışmalar devam ediyor.'' dedi.Yapılan taş duvar çalışmalarını Belediye Eş Başkanımız Seferi YİLMAZ ve ilçe müftümüz Muhammed DEYİRMENCİ ziyaret ettiler.