Karşıyaka Mahallesi Yol Çalışması

Karşıyaka Mahallesi'nde dar olan Mehmet Uzun sokağının genişletilmesi için Şemdinli Belediyesi tarafından yol genişletme çalışması başlatıldı.

Karşıyaka Mahallesinde Mehmet Uzun Sokağı'nın yıllardır dar olması nedeniyle vatandaşlar sıkıntı içerisindeydi.

Belediyemiz tarafından vatandaşların daha rahat evlerine gidip gelemeleri ve işlerini görmeleri için dar olan yolu genişletme çalışmaları başlatıldı.

Yıllardır kanalizasyonu olmayan sokağın kanalizasyon sorunun giderilmesi için de ayrıca bir çalışma başlatıldı.

yolgenisletme3.jpg

yolgenisletme4.jpg