Karşıyaka Mahallesi Yeni Yol Yapımı

Karşıyaka Mahallesi Yeni Yol  Yapımı

Belediyemiz, İmar ve Şehircilik Müdürlügü bünyesinde, cevre caddesi üzerinde bulunan çiftciler petrolün arka kısmında yeni yol hizmete açılmıştır. Yıllardir yolun engebeli arazide olmasi ve egimin fazla olmasindan dolayı acılamiyordu. Ancak Şemdinli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürüğü  çalısmasi sonucunda gereken projeler oluşturulmuş ve çalişmalar başlatilmiştir. Yerinde inceleme yapan Eş Başkanımız Nahide yildiz, 'Şemdinli'nin gelişmiş ilçe statüsüne ulaşmasi icin çaba sarfettiklerini ve daha güzel hizmetler üretmek için gayret gösterdiklerini acikladi'.