Kadına Yönelik Şiddet Paneli

Nujin Kadın Yaşam Evi'nde Kadına Yönelik Şiddet Paneli Düzenledik.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde  Kadına Yönelik Şiddet Paneli
'Şemdinli Nujin Kadın Yaşam Evi' tarafından Şemdinlili kadınlara yönelik 'Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Şiddet' konulu panel düzenlendi.

Şemdinli Belediyesi bünyesindeki Nujin Kadın Yaşam Evi tarafından "Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Şiddet" paneli düzenlendi.

Panelde sunum yapan Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanı Hatice Kaçar, "Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Şiddet" hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Panel, konuyla ilgili hazırlanan filmin izletilmesinin ardından sona erdi.