Guldexwin Kültür Merkezi yeni dönem kurslarına başlıyor

Şemdinli Belediyesi'ne bağlı Guldexwin Kültür Merkezi yeni dönem kurslarına başlıyor. Kurs kayıtları kültür merkezinde alınmaya başlandı. kurslar altı aylık olup,ücretsiz verilmektedir.son başvuru tarihi 25/04/2015.

Şemdinli Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Guldexwin Kültür Merkezi yeni dönem kurslarını açıyor. Kurs başvuruları bugün başladı. Kurslar altı aylık ve ücretsiz olacak. son başvuru tarihi 25/0472015 kayıtlar kültür merkezinde ve www.şemdinlibel/guldexwin.com da alınmaktadır.