Gazeteciler'den Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanlarına ziyaret

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev yapan gazeteciler, BDP'den Belediye Başkanı seçilen Eşbaşkanlar Nahide Yıldız ve Seferi Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

İlçede görevli yerel ve ulusal basın temsilcileri, Şemdinli Belediyesi Eş Başkanları Nahide Yıldız ve Seferi Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Gazetecilerin tebriklerini kabul eden Eşbaşkanlar, "Umarım birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. İlçemiz her şeyin en iyisine layıktır" mesajı verdi.