Eş Başkan Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız'a Ziyaret Akını Sürüyor

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, yerel seçimlerde BDP'den Belediye Başkanlığı'na seçilen Eş Başkan Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız'a ziyaret akını sürüyor.

2014 Yerel seçimlerinde Şemdinli İlçesi'ndeBDP'den Belediye Başkanlığı'na seçilen Eş Başkan Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız'a ziyaret akını sürüyor.

Belediye Eş Başkanları Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız'ı bugün, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Muharrem Tekin ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Eş Başkanlar Yılmaz ve Yıldız,  ilçe halkının gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Özellikle ilçenin geliştirilmesine yönelik projelerde ilçe halkını yanında görmek istediğini belirten Başkan Yılmaz, "çalışmalarla model bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz. Bu çalışmalar esnasında halkımızı da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

1(11).jpg