Düzenlediğimiz Futbol Turnuvası Üzümkıranspor'un Şampiyonluğuyla sona erdi.

Kupa maçında Begaltespor'u 2-1 yenen Üzümkıranspor uzun maratonun ardından kupaya uzandı. Üçüncülük maçında Belediyespor sahaya çıkmamasından dolayı HÜKMEN mağlup sayılmış olup 3. lük kupasını Kurdi-Der kazandı. Turnuvanın en Centilmen takımı her maça tam kadro çıkan, hiç bir kötü ve çirkin olaya karışmayarak örnek takım olan Tarımspor kazanmıştır. Ayrıca maç sonunda sponsorlar Çiftçi Petrol ve Necipoğlu Petrol, maç hakemleri ve 112 sağlık ekiğlerine katkılarından dolayı plaketler verildi. Maçın hemen ardından müzik eşliğinde tüm takım oyuncuları ve taraftarları halay çekti.

Kupa törenine HDP Milletvekili Adayı Nihat AKDOĞAN Eş Başkanlarımız Nahide YILDIZ ve Seferi YİLMAZ, HDP ilçe eş başkanları, Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Müdürü katıldırlar. Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Eş Başkanımız Seferi YİLMAZ '' Turnuvaya katılan tüm takımlara ve ilgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz. Turnuvanın böyle güzel bir ortamda geçmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

HDP Milletvekili Adayı sayın Nihat AKDOĞAN ise '' Spor barış ve kardeşlilktir. Biz her alanda mücadelemizi göstermeliyiz. Spor toplumu bağlayan bir kavramdır. Turnuvada başarı kazanan tüm takımları kutluyorum.'' dedi

Konuşmaların ardından kazanan takımlara kupaları verildi. Bizde Guldexwin Kültür Merkezi olarak katılan tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve emeği geçen hekese teşekkür ederiz.