Belediyemizin Kar Temizleme Çalışmaları

Son günlerde ilçemize yağan yoğun kar yağışı nedeni ile çarşı merkez ve mahallelerin yolları kapanmıştı. Belediyemiz ekipleri kapanan yolları açmak için seferber oldu. Gece gündüz demeden çalışan ekiplerimiz dışarıdan kiralanan araçların da yardımı ile çarşı merkez ve mahallelerin yollarını ulaşıma açmıştır. Çalışmalar halen devam ediyor. Bunların yanı sıra yollarda oluşan buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları devam etmektedir. Öneri ve görüşleriniz için Belediyemiz irtibat numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

dsc_0041.jpgdsc_0047.jpgdsc_0053.jpgdsc_0007.jpg