Belediyeden istinat duvarları çalışması

Şemdinli Belediyesi, Karşıyaka mahallesinde yeni istinad duvarları yapımına başladı.

Şemdinli Belediye başkanlığı, halkın talep ve önerileri doğrultusunda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

İlçenin dağlık bir araziye kuruluşundan dolayı zaman zaman birçok mahallede yeni yerleşimlerden dolayı istinad duvarı ihtiyacı doğuyor.

Karşıyaka mahallesinde Şemdinli Belediyesi tarafından yeni yapılan yolun daha uzun ömürlü ve sağlıklı olması için istinad duvarları yapımına başlandı.

img_0005.jpg