Belediyeden genel çevre temizliği çalışması

Şemdinli Belediyesi, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte mahallelerde biriken çöpleri temizlemek için hummalı bir çalışma başlattı.

Şemdinli Belediyesi, rutin çevre temizliği çalışmalarının sürdürürken kış mevsimi nedeniyle başlattığı genel temizlik çalışması kapsamında tüm mahallelerde hummalı bir çevre temizliği kampanyasına başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Nahide Yıldız, "Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte mahallelerimizde biriken çöpleri temizlemek için hummalı bir çalışma başlattık. Vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için her türlü imkanımızla halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

img_1055.jpg

img_1056.jpg