Ayrılık Deresi Temizleme Çalışması Yaptık

Şemdinli  Ayrılık Deresi çöpten dolayı son derece kirlenmişti. Belediyemiz Çevre ve Temizlik müdürlüğü tarafından tere yatağında bulunan çöpleri toplama çalışmaları başlanmıştır.Çevre ve Temizlik müdürlüğü Menduh GEYLANİ ve Siyament ARICI yaptıkları açıklmada '' Şemdinli halkı çöp atıklarını dereye boşaltarak dere yatağı dolup taşkınlara neden olmaktadır. Vatandaşlarımızdan çağrımız biraz özen gösterip dereyi kirletmemeye çalışmalarını raca ediyorum diye'' konuşmasına devam etti.
Mahalle cadde ve sokaklarında çöp konteynırleri olmayan yerlere çöp konteynırleri bırakılarak mahalle sakinleri çevreyi kirletmeden çöplerini çöp konteynırlerine boşaltmaları gerekmektedir.

100_4932.jpg100_4938.jpg100_4940.jpg100_4942.jpg