2015 Ocak Ayı Meclis Gündemi

Şemdinli Belediyesi 2015 Ocak ayı Meclis gündemi açıklandı.

G Ü N D E M D İ R .

1 -İlçemiz  Moda  mahallesinde  bulunan ada 105 , parsel 118  nolu taşınmazın mülkiyeti Belediye  adına  kayıtlıdır.İmar durumunda otopark olarak belirlenen yerin tadilat yapılarak kaldırılması hususu;

2 - Şemdinli ilçesi  karşıyaka  Mahallesinde  ada 109, parsel 136  taşınmazın  üzerinde yapılmış olunan  5 katlı  yapının 2 metresini  kapsayacak  şekilde  yol  geçtiği görünmektedir. Bahse  konu tadilatınn görüşülmesi.

3-ilçemiz Beşevler   mahallesinde  bulunan 162 ada ,N53-a-17-d  pafta  , parsel 5 te  kayıtlı  mülkiyeti Ahmet ÖZTÜRK' e ait  taşınmazın imar planında  2  kata  müsadeli olduğu yalnızca aynı ada içerisinde  bulunan  bazı  parsellerde  5 ve 6  katlı yapıların  5  kata müsaadeli olacak  şekilde   imar değişikliğin    yapılması hususunun görüşülmesi.